MODÜLER MEZBAHANEMİZİN AÇILIŞINI SAYIN VEKİLİMİZİN KATILIMLARIYLA GERÇEKLEŞTİRDİK

İlçemize kazandırılan önemli projelerden biri olan modüler mezbahane'nin açılışını Ak Parti Milletvekili Sayın Mehmet Emin Şimşek'in katılımlarıyla canlı hayvan pazarının bulunduğu alanda gerçekleştirdik.

Büyükbaş ve Küçükbaş hayvanlarımızın veteriner kontrolünde kesiminin gerçekleştirildiği mezbahane sayesinde vatandaşlarımıza artık daha sağlık ve pratik koşullarda hizmet verilecek. Modüler ve monaray sistem olan mezbahanede 4 kasabımızın kesim yapabileceği sürekli şekilde faaliyet verecek hale  getirilecek.

Elektrik ve su problemi eksiksiz şekilde yerine getirilen mezbahanemizde görev yapan veteriner hekim açılışa katılım gösteren herkese aparatların çalışımından hayvanların kesiminin yapılışına kadar ki yöntemleri anlatıp mezbahane gezdirilerek tanıtımı yapıldı.

Kaymakamımız ve Başkan V. Hacı Arslan Uzan eşliğinde Kurum Amirleri, STK üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar tarafından karşılanan Muş Ak Parti Milletvekili Sayın Mehmet Emin Şimşek, Ak Part İl Başkanı Rahmetullah Yaktı ve beraberindekiler kurdale kesimiyle mezbahenin açılışını gerçekleştirerek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.