'SOKAK SAĞLIKLAŞTIRILMASI' PROJESİ İLE İLÇEMİZİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

İlçemiz caddesinde hayata geçirilen 'SOKAK SAĞLIKLAŞTIRILMASI' projesi çalışmaları T caddesi üzerinde tüm hızıyla devam ediyor. Kaymakamımız ve Başkan V. Hacı Arslan Uzan, çarşı içinde incelemelerde bulunarak ustalardan işin gidişatı hakkında bilgi aldı.

Bulanığı huzurlu, modern bir kent görünümüne kavuşturmak için alt ve üst yapısıyla başlatılan çalışmalar sayesinde ilçemiz vatandaşları hak ettiği yaşam kalitesine kavuşacak.

proje kapsamında söz konusu cadde, sokak ve mahallelerde bulunan iş yerleri lüks görünümleriye ilçe halkına hizmet verecek. Belediyemiz ve esnaflarımızın küçük destekleriyle çalışmalarına başlanılan 'SOKAK SAĞLIKLAŞTIRILMASI' işinin ehli ustaları ile T caddesi üzerindeki dükkanlarda ilerlemeye devam ediyor.

Çarşımızın 'T' caddesinde bulunan dükkanlarımızda dış cephe giydirmeleri, sokağımızın parke düzenlemeleri ve ışıklandırılması ile Bulanığımıza sokak sağlıklaştırılması ile yeni bir kimlik kazandırmış olacağız.

Kaymakamımız ve Başkan V. Sayın Hacı arslan Uzan: " Bu proje bizim çok önemsediğimiz bir projedir. Hayata geçirdiğimiz bu projeler sayesinde yıllar öncesinde ihtiyacı karşılanmamış ilçemizin en öenmli ihtiyaçlarını yerine getirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyor. İlk öernek uygulamayı Belediye binamızın dış cephesnde yaptık. Esnaflarımızın da desteğiyle sokak sağlıklaştırılması projesini uygulayarak. dükkanlarımızın dış cephelerini giydirmeye başladık. İlçemiz ve vatadaşlarımız adına hayırlara vesile olmasını diliyorum."dedi.