İŞKUR ÇALIŞANLARI İLE ÇEVRE TEMİZLİĞİ YAPTIK

İlçemizde hizmet vermek için göreve başlayan İŞKUR elemanları ile Belediye Konferans Salonunda toplantı gerçekleştiren Kaymakamımız ve Başkan V. Hacı Arslan Uzan, ilçemizin çevre temizliğine gereken önemin verilmesini istedi.

Belediyemizin genel anlamda temiz tutulmasını isteyen Kaymakamımız ve Başkan V. Sayın Uzan: " Her zaman sahada olacağız. Şehrin genel anlamda temiz tutulmasını istiyorum Mahalle mahalle gereken çevre temizliğine dikkat edelim. Hiçbir alanda çöp görmek istemiyorum. İşimize gereken önemi verelim ki istediğimiz bir çevre düzeni yaratalım." dedi.

İŞKUR elemanları ile mıntıka temziliğine çıkan Sayın Uzan, çarşı, cadde ve sokaklarda denetimde bulundu. Personeller ile birlikte çevre temizliğine katılan Kaymakamımız ve Başkan V. Sayın Uzan, kendisini selamlayan vatandaşlar ile hasbihal etti.

Çevre duyarlılığını arttırmak ve İlçemizin temiz tutulması için rutin işlemlerin yapılması talimatını veren sayın Uzan, bu konuda kararlığını belirterek Bulanığın güzel şeylerle anılmasını istiyoruz. Vatandaşlarımızın temiz bir çevrede yaşamaları hakkıdır ifadesinde bulunup aynı hassasiyetin vatandaşlar tarafından da verimesini istedi.