İLÇEMİZDE TARİHİ ZAKKUM KONSERİ BULANIK SEMALARINDA YANKILANDI

İLÇEMİZDE TARİHİ ZAKKUM KONSERİ BULANIK SEMALARINA YANSIDI

Belediyemiz Kültür ve Sosyal işler bünyesinde ilçe halkımız için düzenlenen konserler ile vatandaşlarımız eğlenceye doymuyor. Grup Zakkum'un ağırlandığı gecede yaşanan çoşku hafızalara kazındı.

Kaymakamımız ve Başkan V. Hacı Arslan Uzan, belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler ekibi ile organize ettiği konser programları dahilinde grup Zakkumu vatandaşlarımız ile buluşturdu.

Dev organizasyonun düzenlendiği gecede birbirilerinden güzel ezgileri ile müthiş bir sahne performansı sergileyen Yusuf Demirkol ve ekibi hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı.

Hükümet Konağı önünde düzenlenen ve renkli görüntülere sahne olan konserde ünlü müzik grubu yaklaşık iki saat kaldı. Binlerce Bulanıklıların eşlik ettiği 'Gidiyorum Yolcu et, Anason, Hatıran Yeter, Ben Ne Yangınlar Gördüm' gruba özgü şarkılar bulanık semalarında yankılandı.

Alanı hına hınç dolduran çoşkulu kalabalığın alkışlarıyla sahnedeki yerini alan grup, bu program için çok uzun yoldan geldiklerini ve gördükleri muhteşem kalabalığın bu yorgunluğa fazlasıyla değdiğini belirttiler.

Binlerce vatandaşımızın önünde sevilen parçalarını seslendiren Zakkum'a, günün anısı için ilçe kadınlarımızın el emeği ile filografi sanatından hazırlanan Ay Yıldızlı Bayrağımızımız Kaymakamımız ve Başkan V. Sayın Uzan, tarafından grubun solistine takdim edildi.

Coşkulu kalabalığa hitap eden Sayın Uzan: "Değerli gençler hakikaten bende rock müzik seveni olarak inanılmaz mutlu oldum. Sizin gibi hareketli olmak, coşkulu olmak ve müziği yaşamak önemli Zakkum ekibine kucak dolu sevgiler, saygılar sunuyoruz. Bulanık tarihinde unutulmaz bir kalabalık var. Sizlerede enerjinizden dolayı yürek dolu teşekkürler." dedi.

Konserin sonunda tekrar Bulanığa gelmek istiyoruz diyen ünlü müzik grubu sevenleriyle vedalaşarak bu muhteşem gece için Bulanıklılara teşekkür ettiler.