BOSTANCILAR KÖYÜMÜZDE CAMİİ AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDIK

İlçe merkezine bağlı Bostancılar köyünün yapmış olduğu cami'nin açılış törenine katılan Kaymakamımız ve Başkan V. Hacı Arslan Uzan, yeni caminin köy halkına hayırlı olmasını diledi.

Açılış töreninde bulunan Ak Part İlçe Başkanı Ali Bulut, Halk Eğitimi Merkezi, İlçe Müftüsü Murat Karanci, Müdürü Resul Bulut, Başhekim Sadrettin Arslan, muhtar, imamlar ve köylüler Kaymakamımız ve Başkan V. Sayın Uzan, ile birlikte okunan dualar eşliğinde kurdale kesiminde bulundular.

Yeni camiyi dolaşan Sayın Uzan, yaptığı konuşmada en büyük hayırlardan biri olan ibadethanenin bostancılar köyüne kazandırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularına vurgu yapan Sayın Uzan: " Değerli kardeşlerim bu gün sizler ile birlikte böylesine hayırlı bir açılışta bulunmaktan gurur duydum. Camii bahçemizde görülen eksikliklere bizlerde destek olacağız. İhtiyaç duyulan Kilitli parke taşı ve ihate duvarını yaparak yeni camimize son şeklini vereceğiz." dedi.

Kesilen kurbanla Bostancı köyünde bulunan vatandaşlar katılımlarından dolayı Kaymakamımız ve Başkan V. Sayın Uzan'a teşekkür edip memnuniyetlerini dile getirdiler.