HANIMEFENDİ MERYEM UZAN ÖNCEDEN ZİYARET ETTİĞİ İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİMİZİN TALEPLERİNİ YERİNE GETİRDİ

İlçemizde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerimizi yalnız bırakmayan Hanımefendi Meryem Uzan, geçen hafta bir araya geldiği ailelerimizin istek ve taleplerini yerine getirdi.

Hane ziyaretlerinde ekonomik durumda yetersiz olan ailelerin sıkıntılarını dinleyen Hanımefendi Meryem Uzan, devletin vatandaşın yanında olduğunu hissettirmek ve imkânlar çerçevesinde kendilerine yardımcı olmaya çalıştıklarını belirterek tespit edilen bütün mağdur ailelere gereken desteğin sağlanacağını açıkladı.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdüresi Nazire Korkmaz ve Sosyal Hizmetler Müdüresi Gülbeyaz Çınar’ın eşlik ettikleri programda raporlar neticesinde belirlenen, ekonomik yetersizliği olan vatandaşlarımıza ulaşarak ihtiyaçları yerinde görülen ailelerin  istek ve  talepleri kendilerinden dinlendi. Hanımefendi, Hem Necmettin Köroğlu hem de 5 çocuklu anne Hanım Kızılyurt’un bakım onarım,  barınma, yakacak ve nakdi yardımların yanında çocukların rahat uyuması için ranza, eve ihtiyaç olan halı ve giyinme ihtiyaçlarını Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız bünyesinde karşılandığını dile getirdi.

Devletimizin sağladığı imkânları mağdur ailelerimize ulaştırmak bizlerin vicdani vazifesidir ifadesinde bulunan Sayın Meryem Uzan, kendilerini hoşgörü ile karşılayan ailelere teşekkür ederek her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.

Dr. Hacı Arslan UZAN