BULANIK BELEDİYESİ OLARAK KORONA VİRÜSÜNE KARŞI ÖNLEMLER ALINDI

Ulusal bir sorun haline gelen Corona Virüsüne karşı önlem almak için Bulanık Belediyesi personelleri toplu yaşam alanlarını ilaçlayarak tedbirleri arttırdı.

Cumartesi günü çarşı merkezinde yoğun olarak kullanılan caddelerde, sokaklarda, kurumlarda ve camilerde ilaçlama çalışmaları yapılarak riski aza indirmek için önlemler alındı. Dezenfeksiyon çalışmaları kapsamında toplum sağlığını etkileyebilecek olan toplumsal kullanım alanlarında ilaçlama çalışmalarının sürdürüleceği belirtildi.

Korona Virüsü salgınına karşı ilçe olarak sağduyulu olup küresel bir sorun olan salgında ulusal olarak mücadele etmek için gerekli temizliği göstermeliyiz ifadesinde bulunan Kaymakamımız ve Belediye Başkan V. Sayın Mehmet İLİDİ, “Ülke olarak büyük bir salgınla karşı karşıyayız bunun için ilçemiz adına gerekli tedbirleri almalıyız. Bizlerde evlerimizde, iş yerlerimizde ve dışarıda gerekli hijyeni göstererek bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatmak için gerekli hassasiyet içerisinde olmalıyız. Bulanık Belediyesi ve Bulanık Kaymakamlığı olarak bizler vatandaşlarımız ve ilçemiz için bütün önlemleri aldık.”dedi.

Kaymakam ve Belediye Başkan V.