VİRÜSE KARŞI KALDIRIM VE CADDELER KÖPÜKLÜ SU İLE TEMİZLENDİ

Bulanık Belediyesine bağlı İtfaiye ve Temizlik İşleri Müdürlüğü Korona Virüsü önlemlerine karşı çarşı merkezinde hizmet binasının önünde başlayarak kaldırımlar ve caddeleri köpüklü su ile yıkayıp dezenfekte çalışmalarını sürdürdü.

Dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs tehlikesinin sürdüğü günlerde ilçe olarak gereken ilaçlama çalışmalarının ardından dezenfekte amaçlı köpükle yıkama işlemleri yapılarak riske karşı önlemler alınmaya devam ediyor.

Hummalı bir çalışma içerisine giren belediye ekipleri, ilçe vatandaşlarından hijyen açısından gerekli hassasiyeti göstermelerini istedi. Corana Virüs nedeni ile toplu taşıma araçları, kamuya açık alanlar ile iş yerlerinde ciddi tedbirlerin alınması üzerinde durarak gereken önlemin alınmasını istediler.

Kaymakam ve Belediye Başkan V.