Arakonak Köyünün Küçük Camisi Başkan Vekilimize Ev Sahipliği Yaptı

İlçe Kaymakamımız ve Başkan Vekilimiz Hacı Arslan Uzan cuma namazını Arakonak Köyünde Köylüler İle Birlikte kıldı. Küçük köyün güzel yürekleri ile bir araya gelen Başkan Vekilimiz cuma namazı sonrası bahçede vatandaşlar ile hoş sohbette bulundu.

Köylülerin aralarında görmekten mutluluk duyduğu Vekilimiz İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ömer Altaş ile birlikte vatandaşların sıkıntılarını dinleyerek köylülerin dertlerine ortak oldu. Kaymakamlık ve Belediye olarak her zaman yanınızdayız diyen Vekilimiz UZAN, sizlerden isteğimiz terör konusunda yanımızda olup bu sorunun üstesinden hep birlikte gelmek. Bizler sizin için bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz etmeye de devam edeceğiz. İstiyoruz ki kardeşliğimizi zedeleyecek, birliğimizi bozacak terör yandaşlarına karşı birlik olmak. Bu vatan hepimizin bizim paylaşamayacağımız hiçbir şeyimiz yok. Ayrıştırmaları içimize sokmaya çalışan zihinlere karşı sorumluluğumuzu yerine getirdiğimiz sürece aşamayacağımız sıkıntımız da olmaz ifadesinde bulundu.

İlçemiz için hem merkez de hem de köylerde yollara kilitli parke, sıcak asfalt, alt ve üst yapı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz Merkezle birlikte köylerimizi de yaşanabilir bir yer haline getirmek için bütün çabalarımız sürdüreceğiz açıklamasında bulunarak her zaman yanınızdayız şeklinde konuştu.

Arakonak Köy Halkı aralarında cuma namazı kılan Başkan Vekilimize teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler. Sohbet sonrası köylüler ile vedalaşan Vekilimiz ev sahipliğinden dolayı teşekkür edip herkes ile tokalaşarak vedalaştı.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   12211 kez okundu