Bahçelievler Mahallesi Stabilize Yol Çalışması Başkan Vekilimiz Tarafından Denetlendi

İlçemiz Mahalleler arasında yapılan yol çalışmaları sayesinde daha sağlıklı ulaşım imkanlarına kavuşuyor. Başkan Vekilimiz Hacı Arslan Uzan Bahçelievler Mahallesinde stabilize yol çalışmalarını denetleyerek oradaki vatandaşların sıkıntılarını dinleyip çocuklara hediyeler dağıttı.

Bulanık Bahçelievler Mahallesinde 800 metre uzunluğunda ara yolda yapılan stabilize yol çalışması ile vatandaşların ulaşım sorunu ortadan kaldırılarak mevsimsel önlemler alınıyor. Çamurlu yollardan şikayetçi olan vatandaşların istekleri dikkate alınıp Belediye bütçesinden stabilize malzemeler karşılandı. Böylece kış mevsimine girilmeden daha tedbirli halkı mağdur etmeyecek önlemler alındı.

Yol çalışmalarını yerinde denetleyen Başkan Vekilimiz oradaki vatandaşlar ile bir araya gelerek onların istek ve sıkıntılarını dinleyip sohbet etti. Belediye bünyesinde gerçekleştirilen çalışmaların sonuna yaklaşıldığını belirten Vekilimiz hizmetlerimiz en iyi şekilde ihtiyacı karşılayacak düzeyde devam edecek açıklamasında bulundu. vatandaşlar ile vedalaşan Sayın Vekilimiz personellere kolaylıklar dileyerek çalışma alanından ayrıldı.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   12236 kez okundu