Yoncalı Beldesinde Acılı Ailemizi Yalnız Bırakmadık

Belediye Başkan Vekilimiz Hacı Arslan Uzan Yoncalı Beldesinde taziye ziyaretinde bulunarak acılı ailenin yasını paylaştı. İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ömer Altaşı'ın eşlik ettiği acı günde vatandaşlarımızla buluşan Başkan Vekilimiz Taziye Evinde dua ederek başsağlığı dileklerinde bulundu.

Bulanığın en güzel kültürlerinden birinin 'Taziye Evi' kültürü olduğunu belirten Başkan Vekilimiz böyle güzel ortamda bir araya gelip acıları paylaşmak kadar değerli bir şey olamaz ifadesinde bulundu. Taziye de bulunan vatandaşlara acılı aileyi yalnız bırakmadıkları için teşekkür eden Sayın Vekilimiz İnsan olarak böyle acılı günler de birbirimize ihtiyaç duyuyoruz. Biz elimizden geldiğince yanınızda bulunmaya devam edeceğiz yeter ki bu birliğimiz hiçbir zaman zedelenmesin vurgusunu yaptı.

Belediyemiz tarafından hazırlanan Taziye Paketini de takdim eden Başkan Vekilimiz Uzan, Bizim de hayır görevimizi yerine getirmemiz gerekir dedi. Orada bulunan vatandaşların da meramlarını dinleyen Sayın Vekilimiz Uzan, Belediye ve kaymakamlık olarak kapımız her zaman sizlere açıktır çağrısında bulundu. Acılı aileye tekrar başsağlığı dileyen Vekilimiz vatandaşlar ile kucaklaşarak taziye ziyaretini yerine getirdi.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   12128 kez okundu