Spora İz Bırakıyorum Pankartıyla Belediyemizden Okullarımıza Büyük Destek

Bulanık Belediyesi Spor Malzemeleri Dağıtım töreni Kapalı Spor salonunda Başkan Vekilimiz UZAN öncülüğünde genç yeteneklere dağıtıldı. Belediyemiz bünyesinde İlçemiz okullarında alanlarında derece yapmış sporculara 'Spora İz Bırakıyorum' pankartıyla; masa tenisi, satranç, voleybol topu, futbol topu ve formalar verildi.

Başkan Vekili Hacı Arslan UZAN Öncülüğünde törene İlçe Jandarma Komutanı, Milli Eğitim Müdürü, Kurum Amirleri. Beden Eğitimi Öğretmenleri ve öğrenciler katıldı. Eğitim Camiasında öğrencilerin kötü alışkanlıklardan uzak durması ve spor alanında yeteneklerini geliştirmeleri adına düzenlenen etkinlik de Belediyemiz tarafından 150 futbol topu, 150 voleybol topu, 11 adet masa tenisi, satranç ve forma hediye edildi. Öğrencilerin ders dışında faydalı etkinlik yapmaları ve yetenekleri olduğu halde malzeme bulamamalarından dolayı imkanları kısıtlı olan öğrencilere Başkan Vekilimiz yardım elini uzattı. Artık Genç Yetenekler Belediyemiz kapalı spor salonunda istedikleri branşta kendilerini geliştirebilecekler.

Sizlerin geleceği bizim için önemli diyen Başkan Vekilimiz Uzan: " Burada pırıl pırıl gençlerin arasında olmaktan büyük keyif alıyorum. Sizler bizim geleceğimizin teminatısınız istiyoruz ki okul dışında kendinizi sağlıklı geliştirebileceğiniz imkanlarınız olsun. Burası sizlerin eksikliklerinizi bizler elimizden geldiğince azaltacağız." dedi.

Heyecanları yüzlerinden eksik olmayan öğrenciler hediyelerini Başkan Vekilimizin elinden aldılar. İlçe Gençlik Spor Müdürü Tekin Erdoğan: " İlçemiz Okullarında yetenekli sporcuların olduğunu biliyorduk fakat bunları geliştirebilme şansımız yoktu. Başkan Vekilimiz sayesinde sıkıntılarımız çok azaldı. Sporcularım adına desteğinden dolayı eğitim camiası adına çok teşekkür ederiz." ifadesinde bulundu. Beden eğitimi Öğretmenlerimizi de tebrik eden Başkan Vekilimiz herkese başarılar dileyerek salondan ayrıldı.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   12213 kez okundu