Turnalar Anaokulu Uçurtma Şenliğine Davet Edilen Başkan Vekili Uzan Semalarda Dolaşan Uçurtmaları İzledi

İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ve Turnalar Anaokulu ile birlikte Belediye adına organize edilen Uçurtma Şenliğine Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan davet edildi. İlçe Stadyumunda öğretmenler, öğrenciler ve aileler ile bir araya gelen Başkan Vekili Uzan çocuklar ile bir araya gelip hatıra fotoğrafları çekildi.

Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Aral, Gençlik Spor Müdürü Tekin Erdoğan'ın eşlik ettiği şenlikte öğrenciler ve aileler ile sohbet eden Hacı Arslan Uzan uçurtma keyfini yaşayanları izledi. Minik öğrencilerin ve ailelerin uçurmaya çalıştıkları uçurtmalar komik anlar yaşattı. Küçük Kalplerin büyük sevinçleri yüzlerinde yaşadıkları mutluluğun ifadesiydi. Bu organizasyonlar ile öğrencileri motive etmek, sosyal anlamda bireyleri kazanıp, aileleri kaynaştırmak adına bir araya gelmenin önemli olduğunu vurgulayan Başkan Vekili biz elimizden gelen desteklerle öğrencilerimizin her zaman yanındayız şeklinde konuştu.

Gençlik Spor Müdürü Tekin Erdoğan Belediye adına düzenlediğimiz bu şenlikte Gençlik spor Müdürü olarak öğretmen arkadaşlarım ve öğrenciler adına bize uçurtmaları hediye eden Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan'a teşekkür ederim açıklamasında bulundu. Sıcak ve güzel bir havada mutlu sahnelerin yaşanmasına tanıklı eden Uzan şenliktekiler ile vedalaşarak ayrıldı.

Dr. Hacı Arslan UZAN