Güllova Yolu Sıcak Asfalt Çalışması Yapılıyor

Belediye genelin de yapılan yol çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. İlçe ve Güllova mahallesini birbirine bağlayan yaklaşık 3 buçuk kilometre üzerine sıcak asfalt atımı için yol yapım çalışmaları başladı. Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan mahalleyi ziyaret ederek çalışmaları yerinde izledi.

Güllova Mahallesi için sıcak asfalt yol çalışmasını anlatan Kademe Şefi Ali Balkaya temel malzemenin atıldığını belirterek: “ Yol için alt temel malzemeyi atıyoruz daha sonra bu malzemeleri serip sıkıştırdıktan sonra Finişerle ekip sıcak asfaltı dökecek.” dedi.  Kepçe ile birlikte toplamda 10 araç ve 15 personelle çalıştıklarını söyleyen Kademe Şefi bu yol çalışmanın İlçe ve Mahalle için gerekli olduğunu Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan’ın da desteği ile çok güzel ve yararlı bir olacağını belirtti.
Mahallede aileyi ziyaret eden Hacı Arslan Uzan’ a zemzem suyu ve çay ikramında bulunuldu. Ayrıca Kahveye gidip vatandaşların istek ve sıkıntılarını dinleyen Uzan Belediye olarak ilçe için gerekli olan bütün hizmetleri sağlamak adına elimizden geldiğince çalışıyoruz dedi. Mahalleli tarafından sevgi ile karşılanan Başkan Vekiline mahalle halkı yapılan yol ve okul çalışmaları için teşekkür ettiler. Öğrencilerle de konuşup selamlaşan Uzan çikolata dağıtarak mahalleli çocuklar ile sohbet edip çikolata ikramında bulundu.

Güllova İlkokulu için yapılan semt sahasının son aşamalarına bakan Hacı Arslan Uzan öğrenciler için hayırlı olmasını diledi. Semt sahası için Teşekkür eden okul öğretmenleri bir takım eksiklileri de dile getirerek yardım talebinde bulundular. Merdivenler için gerekli çimento ve araç sağlayan Uzan Belediye ve Kaymakamlık olarak her zaman yanınızdayız dedi.

Dr. Hacı Arslan UZAN