Bulanık Belediyesi Bağlantı Yolları İmar Çalışması Yapılıyor

Bulanık İlçesi Tescillenmiş imar yollarının açılması için harekete geçti. Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan Belediye genelinde alt yapı, su sorunu, ulaşım noktasında doğru zemin üzerinde çalışmak adına imar yollarının yapımı talimatını vererek çalışmaların titizlikle yürütülmesini istedi.

Zafer Mahallesi 610 ve 621. sokakta Belediye lojmanı ve Hanım Kültür Merkezi alanlarında tescillenmiş imar yollarının açılması hakkında bilgi veren Bülent Meyveli:" Tüm bağlantı yollarının uzunluğu 500 metre, yolun genişliği 10 metre olup biz toplamda 5 bin metre kare tescillenmiş imaryolları açtık. Çalışmalarımızı 16 bin metre kare alan üzerinde gerçekleştirdik." dedi. Halkın ulaşımının sağlıklı olması, ilçe içerisinde ciddi bir sorun olan alt yapı ve su sorunların ortadan kaldırmak için tescillenmiş imar yolları planları ile bu sıkıntılardan kurtulacağız diyen İmar Müdürü Nuri Çekiç çalışmalara başladık açıklamasında bulundu.

İlçe merkezini konforlu ve refah bir şekilde halka hizmete sunmak adına çalışan belediye çalışmalarına ağırlık vererek  yürütüyor.

Dr. Hacı Arslan UZAN