İlçeye Yapılan Kaldırım Çalışmaları Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan Tarafından Denetlendi

Merkeze kötü görünüm veren, yayalar için sorun teşkil eden Kaldırımlar Belediye tarafından Kayyum Hacı Arslan Uzan'ın talimatıyla yenileniyor. İlçe Merkezinde yapılan çalışmalar dahilinde  kaldırımı bulunmayan yollarda yeni kaldırımlar yapılacak, eski tahrip olan kaldırımlar ise sökülerek yenilenip hizmete sunulacak.

Fen İşleri Müdürü Selda zırhlı ile birlikte kaldırım çalışmalarını yerinde izleyen Başkan Vekili İhale usulü verilen firma yetkilileri ile iş üzerinde görüşerek kaldırım çalışmalarının titiz bir şekilde yürütülmesini istedi. Ayrıca kaldırımlar için yağmur suyu oluğu, bordür ve  üzerinde dekoratif aydınlatılmanın yapılması için kablo döşemeleri yapılarak  estetik bir görünüm elde edilecek.

Merkez de halkın cadde ve sokaklarda rahat etmeleri, yağmur ve kar zamanı yaşadıkları sıkıntıları ortadan kaldırmak için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Firma yetkilileri tarafından titizlik ile yürütülen kaldırım alt yapıları sökülmeye başlandı.yeni kaldırımların yapılması için alt zemin uygun hale getiriliyor. Çarşı düzenini bozan eksikliklerin giderilmesini de talimat veren Başkan Vekili yapılan işleri yerinde inceleyerek bir aksaklık yaşanmamasını kısa bir zamanda hizmete sunulmasını istedi.

Dr. Hacı Arslan UZAN