Sayın Valimiz Aziz YILDIRIM İlçemizde Toplu açılış törenine katıldı

10:30 sıralarında İlçemize teşrif eden Sayın Valimiz Bulanık Belediye Başkanlığı önünde Kaymakam Hacı Arslan UZAN,  İlçe Protokolü ve Bulanık Halkı tarafından sevgiyle karşılandı. Halkla yakından ilgilenen Sayın Valimiz daha sonra Kaymakamlığımız Makamını ziyaret ettiler, Makamda bir süre dinlenen ve Kaymakam Hacı Arslan UZAN’dan İlçe hakkında bilgi aldı günün anısına Makamda Sayın Valiye hediye takdim edildi.

İlçemiz Hükümet konağı önünde düzenlenen Bulanık Belediye Başkanlığının Toplu açılış törenine Sayın Vali Aziz YILDIRIM,  Kaymakamımız ve Bulanık Belediye Başkan V. Hacı Arslan UZAN, İl Jandarma Alay Komutanı, İl Emniyet Müdürü, İl Emniyet Müdürü Yardımcıları, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı, İlçe AK Parti Başkanı,  Kurum ve Kuruluş Amirleri ile Bulanık halkı katıldı.
Saygı  duruşu ve İstiklal Marşının ardından protokol yerini aldı. Açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye ,  Kaymakam ve Bulanık Belediye Başkan V. Hacı Arslan UZAN konuşmasına Vali YILDIRIMA ilçemizdeki açılışlara katılmasından  dolayı teşekkür ederek başladı. Konuşmasına devam eden UZAN İlçemiz halkının ilgisine değinerek halkın duyarlılığından söz edip  halkın Teröre karşı   bilinçlendiğini ifade etti.

Belediye Başkanlığımızca İlçemiz Yeni Mahalle de yaptırılan Şehit Ömer HALİSDEMİR, 15 Temmuz Şehitler Parkı ile İnönü Mahallesinde Sultan Muhammed Alparslan Parkının açılışlarını yapmak üzere kent meydanında halka seslenen Vali Aziz YILDIRIM İlçemiz halkının gösterdiği ilgiden memnuniyetini dile getirdi.  Teröre değinen Vali YILDIRIM İlçemizde “bundan sonra terörden söz edilmemelidir” dedi.

Konuşmaların ardından 15 Temmuz Şehitler Parkı ile başlayan açılışta dualarla kurdelenin kesilmesiyle Vali YILDIRIM tüm halkımıza hayırlı olsun dileklerini sundu. Halkla yakından ilgilenen Vali YILDIRIM sevgi seliyle karşılandı. İlgiden memnun kalan Vali YILDIRIM halkla fotoğraf çekimi yaptı.

İlçemiz İnönü Mahallesinde açılışı yapılan parkta Sayın Valimiz çocuklarıda unutmayarak onlara çeşitli hediyeler dağıttı.

Dr. Hacı Arslan UZAN