BULANIK BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ VE İTFAİYE EKİPLERİ ÇARŞI VE SOKAKLARI TAZYİKLİ SU İLE YIKIYOR

Bulanık Belediyesi Temizlik İşleri ve İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipler çarşı ve sokakları tazyikli su ile yıkayarak temizlik çalışmalarına devam ediyor.

İlçede hijyene dikkat eden Bulanık Belediyesi personelleri çarşı ve sokakları yıkayarak ülkemizde önemli bir tehdit olan Korona virüsü riskine karşı hijyen önlemlerini alıyor. Kaymakamımız ve Belediye Başkan V. Sayın Mehmet İLİDİ, Sağlık Bakanlığının temizlik kurallarına ilişkin açıklamalarıyla ilçede temizliği en üst seviyeye çıkarmak için çalışmaların aralıksız sürdürülmesi talimatını verdi.

Vatandaşların yoğun olarak kullandığı çarşı merkezini köpüklü su ile yıkamalarının ardından bugün normal su ile yıkayarak önlemlerin alındığını açıklayan Temizlik İşleri Müdürlüğü, bu zor süreçte belediye olarak itfaiye müdürlüğümüz ile birlikte gerekli temizlik önlemlerini en üst seviyeye çıkardık. Çevre Temizliği çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz açıklamalarında bulundu.

Belediye ekiplerinin gece gündüz demeden ilçede yaptıkları caddelerde, parklarda, çöp kutularında ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarının yanında köpüklü ve tazyikli su ile yıkama çalışmalarını hassasiyetle yerine getirdi. Temizlik çalışmalarına duyarlılık gösterilmesi istenerek vatandaşların da kendi evlerinde ve bahçelerinde temizlik önlemleri almasını istenildi.

Kaymakam ve Belediye Başkan V.