İLÇEMİZDE BAHARIN GELMESİ İLE ÇEVRE TEMİZLİĞİNE BAŞLANILDI

Bulanık Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri baharın gelmesi ile birlikte ilçe merkezinde temizlik çalışmalarına başlayarak çevrede biriken kül birikintilerini topladı.

Karın erimesi ve havaların ısınmaya başlaması ile birlikte şehir merkezi, mahalle, sokak ve caddelerde çevreyi olumsuz etkileyen tüm alanlarda çöp atıkları ve kül yığınları gibi sorun yaratan çevre kirliliğinin önüne geçilmesi için temizlik çalışmaları titiz bir şekilde yerine getiriliyor.

Yapılan temizlik çalışmalarının kısa sürede bitirileceğini belirten temizlik işleri şefi, bu kapsamda ana caddelerin köpüklü ve tazyikli su ile yıkanarak korona virüsüne karşı temizlik kurallarına ilçe vatandaşlarının sağlığı için önem verdiklerini belirtti.

Şehir merkezinde kışın ana caddelerde ve sokaklarda biriken kül yığınlarını iş makinaları ile toplayan temizlik personelleri atıkları ilçe dışına taşıdı. Halkın yoğun olarak kullandığı alanlarda Sağlık Bakanlığının belirttiği temizlik şartlarına uygun hareket eden Bulanık Belediyesi çalışanları, temizlik çalışmalarının aksatılmadan 7/24 saat yerine getirildiğini açıkladı.

Kaymakam ve Belediye Başkan V.