BULANIK BELEDİYESİ 2020 YOL YAPIM ÇALIŞMALARINA START VERDİ

Bulanık Belediyesi yol yapım çalışmaları kapsamında kilitli parke döşeme işlemlerine başladı. Baharın gelmesi ve yeni çalışma sezonun açılması ile birlikte hareketlenen Bulanık Belediyesi, Fen İşleri, İmar ve Şehircilik Müdürlüğünce 2020 yol çalışmalarına start vererek daha önce tahrip olan yollar ve kaldırımlar onarılarak kullanışlı hale getirildi.

Bulanık Belediyesi Teknik ekipleri, saha çalışmalarına başlayarak bu kapsamda mahallelere yarım kalan noktalara öncelik verdi. Kaymakamımız ve Belediye Başkan V. Sayın Mehmet İLİDİ, Fen İşleri Müdürlüğünün koordinesiyle personeller ile birlikte çalışma alanlarını dolaşarak incelemelerde bulundu.

İlçede alt yapının büyük çoğunluğunun tamamlanması ile üst yapı yol çalışmalarının gerekli görüldüğü yollarda kilitli parke çalışmaları devam edecek. Program dahilinde çalışmaların eksik kaldığı yerler tespit edilerek özellikle İlçe vatandaşlarının yoğun olarak kullandığı alanlarda çalışmalara ağırlık verileceğini belirten teknik personeller, Şu an çalışmalara zafer mahallesinden başladıklarını ve ilçe genelinde aynı çalışmaların yürütüleceği bilgisini paylaştılar.

İlçede korona virüs mücadelesinin yanında iş sezonun da aksatılmaması için gerekli tedbileri alarak çalışmalara başlandığını açıklayan Sayın İLİDİ, “Ülke olarak zor bir süreçteyiz. Korona virüs ile mücadelemize etkin bir şekilde devam ederken bir yandan da çalışma sezonunu ertelemeden önlem aldığımız tedbirler çerçevesinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz. İlçe vatandaşlarımızdan ricamız salgın ile mücadelede gerekli hassasiyeti göstermeleri. Hem kendi sağlıkları için hem de ilçemizde sezon çalışmalarının daha işleyebilmesi için birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Teknik personelleri ile birlikte görevimizin ve işimizin başındayız. ”dedi.

Kaymakam ve Belediye Başkan V.